Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Ginne Marker Trio Tour

med Aske Jacoby & Johan Dalgaard

Dato

26. jan.

køb billet

Ginne Marker Trio Tour

med Aske Jacoby & Johan Dalgaard

På rekordtid har singer/songwriter og guitarist Ginne Marker sat sine fodspor i det danske musiklandskab. Debutalbummet ‘For Seasons to Come’ fra 2019 fik strålende anmeldelser og sangene er i skrivende stund streamet over 10 millioner gange. I 2020 modtog Ginne Marker to Carl-priser for Årets Talent og Årets Jazzkomponist og fulgte op med totalt udsolgte koncerter i hele landet.

I sommeren 2022 kunne Ginne Marker opleves på Danmarks festivaler, heriblandt de største scener på SPOT, Heartland og Smukfest, og hendes eminente guitarspil gav hende en plads som opvarming for Eric Clapton i et udsolgt Royal Arena.

Fra slutningen af oktober og ind i starten af 2023 tager Ginne Marker landet rundt på en eksklusiv Trio Tour, hvor hun får selskab af to af Danmarks fineste musikere: Aske Jacoby, der foruden at have produceret pladerne For Seasons to Come og ULTERIA, medvirker på 500 udgivelser og i årtier har spillet med C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Thomas Helmig m.fl., samt den Paris-baserede Johan Dalgaard, der medvirker på ULTERIA, og spiller med de største Franske stjerner.

køb billet

Dato

26. jan.

Tags

Musik, Blues, Jazz

Koncert start

Kl. 20.00

Dørene åbner

Kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

145,- inkl. gebyr

Dørsalg

170,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

Kl. 19.00