Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Frontløberne

En aktivistisk klimafortælling

Dato

2. sep.

køb billet

Frontløberne

En aktivistisk klimafortælling

I 1979 kom den første anerkendte klimarapport, der forudsagde nutidens og fremtidens globale temperaturstigninger og klimaudfordringer. Alle kunne have lyttet. Verdens ledere kunne have taget de nødvendige beslutninger. Alle kunne have lagt deres liv om. Det er 40 år siden.

I 2019 gik flere end 1,5 millioner skolelever og studerende i strejke for klimaet. Der var 2.083 aktioner i 125 lande verden over. Den unge klimaaktivist Greta Thunberg var på alles læber, og hun krævede, at verdens ledere handlede som var deres hus i brand. Alle verdens ledere lyttede. Verdens ledere kunne have taget de nødvendige beslutninger. Men vi venter stadig på handling. Fra politikerne. Fra andre magthavere. Fra dig. Og fra mig.

Frontløberne venter ikke længere. De giver fanden i pænheden og stiller sig heller ikke tilfredse med at vække til refleksion og debat. Frontløberne går linen ud og kalejdoskopisk til værks, når de med hørespil, lignelser og brandtale vil vække publikums indre aktivist. For de har erkendt, at prisen for håb er at handle. NU.

Varighed: ca. 60 min.

køb billet

Dato

2. sep.

Tags

For børn, Teater, Skoleteaterordning

Koncert start

Kl. 10.30 & 12.30

Dørene åbner

Kl. 10.30 & 12.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

100 kr. inkl. gebyr

Dørsalg

Kun forsalg

Bastionen åbner

1 time før showstart