Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Foredrag om Bruno Grönings lære

Informationforedrag i Nyborg om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

Dato

27. maj

gratis

Foredrag om Bruno Grönings lære

Informationforedrag i Nyborg om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære – en byggesten i fremtidens lægevidenskab

I Havestuen på Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg, holdes der mandag den 27. maj 2019, kl. 19 – 21 et informationsforedrag om helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære. Alle interesserede er velkomne. Mennesker, der søger hjælp og helbredelse er ligeså velkomne som læger, heilpraktikere og andre, der arbejder i sundhedsvæsenet. Aktiviteten er led i en international foredragsrække der finder sted i mere end 70 lande, hvor læger og heilpraktikere fra Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe (MWF) deltager. Den medvirkende læge vil uddybe den lægefaglige dokumentation i forbindelse med helbredelse ad naturlig vej gennem Bruno Grönings lære. Mennesker, som er blevet raske ved at følge denne denne vej, vil berette om deres helbredelse.

I Bruno Gröning Vennekredsen og Den Medicinsk-Videnskabelige Faggruppe foretages ingen undersøgelser, stilles ingen diagnoser og terapi anvendes ikke. Lægemidler bliver hverken anbefalet, ordineret eller administreret. Ligeledes frarådes hverken lægebesøg, medicinering, terapi eller kirurgiske indgreb.

Foredraget er for alle mennesker på tværs af religion, hudfarve og kultur. Der er fri adgang – frivillige bidrag modtages med taknemmelighed.

NB: Som opfølgning på informationsforedraget vises dokumentarfilmen ”Fænomenet Bruno Gröning” som gennem mere end 15 år er set af tusindvis af mennesker over hele verden. Filmen vises søndag den 16. juni 2019, kl. 13:00 – 19:00. Alle er velkomne, og også her er der fri adgang.

Arrangør: Bruno Gröning Vennekredsen

Yderligere information:
Telefon 2645 1664

gratis

Dato

27. maj

Tags

Debat, Foredrag

Koncert start

19.00

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Bruno Gröning Vennekredsen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

Gratis adgang

Dørsalg

Gratis adgang