Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Filosofisk Salon om Skønhed

Hvad har Eros med Skønhed at gøre? Kan Skønhed gøre os til bedre mennesker? Er Skønhed vigtigt?

Dato

29. apr.

køb billet

Filosofisk Salon om Skønhed

Hvad har Eros med Skønhed at gøre? Kan Skønhed gøre os til bedre mennesker? Er Skønhed vigtigt?

De to filosofiske salonværter, Stephen og Julia Venus, vil endnu en gang inspirere og udfordre gæsterne med deres tankevækkende koncept: Filosofisk Salon. Her er tale om underholdning hvor man ikke slår hjernen fra – men til. Man behøver dog ikke at kende til nogen filosoffer elle filosofiske teorier i forvejen så alle kan være med. Det vigtigste er at du har lyst til at filosofere og samtale med andre skønne mennesker.
Filosofisk Salon med Stephen og Julia Venus, er sanselige stemningsfulde og jordnære filosofiske samtalerum, hvor gæsterne og deres tanker er i centrum.
Man er både velkommen til at komme alene eller i selskab med sin søn, veninde, onkel, kollega, etc. Bordene stilles så der sidder 3-6 personer sammen, så alle med garanti har nogen at samtale med.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Gæsterne introduceres til begrebet Skønhed med udgangspunkt i nogle af filosofihistoriens største tænkere. Efterfølgende filosoferer gæsterne sammen i mindre grupper eller i plenum over de spørgsmål som salonværterne stiller undervejs.
De to salonværter er begge uddannet i filosofi og kulturanalyse fra Odense Universitet, og er kendt for både at udfordre og inspirere deres gæster til at betragte nogle af livets emner fra filosofiske vinkler. Med risiko for at forlade arrangementet med interessant stof til eftertanke og smil på læben.

køb billet

Dato

29. apr.

Tags

Debat, Foredrag

Koncert start

19.00

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Solskinshjerner

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

65,-

Dørsalg

65,-