Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

En lille smule ubehag

Arrangementet er desværre aflyst.

Dato

28.jan

Aflyst

En lille smule ubehag

Arrangementet er desværre aflyst.

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om…prostatakræft. Ja! EN LILLE SMULE UBEHAG er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

”Frank, dine kolesteroltal er pæne, du har et stærkt hjerte, men dine PSA-tal er kritiske.” Jeg sagde det ikke til nogen, ikke engang til min hustru igennem 20 år. Det er det dummeste øjeblik i min ægteskabelige karriere, og tro mig – dem har der været mange af.

KOMISK GULD
I EN LILLE SMULE UBEHAG får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med et bliver patientliggjort. Fra drænende bivirkninger, angstprovokerende venteværelser, til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben. Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

MEDVIRKENDE HOLGER ØSTERGAARD

TEKST JEFF METCALF

INSTRUKTION PER SMEDEGAARD

OVERSÆTTELSE ABC SPROG

LYDDESIGN ANTON BAST

LYSDESIGN HENRIK SLOTH

PRODUCERET AF TEATRET SVALEGANGEN VARIGHED 95 MIN

Aflyst

Dato

28.jan

Tags

Teater, Teater

Koncert start

19.00

Dørene åbner

18:00

Arrangør

Nyborg Teaterforening

Pladser

unummererede

Forsalg

190,-

Dørsalg

190,-