Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

En aften med Susse & Tommy

Susse Wold og Tommy Kenter tager på miniturné med et helt nyt talkshow

Dato

14. dec.

køb billet

En aften med Susse & Tommy

Susse Wold og Tommy Kenter tager på miniturné med et helt nyt talkshow

To af dansk teater, film og musikscenes største kunstnere står nu for første gang sammen på scenen i et helt nyt talkshow. Susse Wold og Tommy Kenter kunne med god samvittighed gå på pension, men det kunne de ikke drømme om.

Susse Wold er aktiv foredragsholder, oplæser og forfatter. Hun var sidste år med i Thomas Vinterbergs Oscarvinder ”Druk”, og i år medvirker hun i Ole Bornedals fim ”Skyggen i mit øje”. Tommy Kenter optræder netop nu i den meget roste forestil­ling Spillemand på en tagryg. I det nye talkshow fortæller de om et langt liv inden for scene- og filmkunst krydret med musik, sang og humor styret af instruktøren Chresten Speggers. Det bliver en rejse tilbage i dansk film, teater og showbizz, når det er bedst.

Der venter en helt særlig aften, med et hav af sjove historier og anekdoter fra deres lange liv, både i og udenfor rampelyset. De vil bl.a. fortælle om de vidt forskellige roller, de har spillet i film og på teatret. Der bliver rig lejlighed til at høre om de magiske øjeblikke, men også om presset og forventningerne, og det helt særlige liv, der følger med som en offentlig person.

For at det ikke skal blive for kedeligt, som Tommy Kenter siger, vil de krydre talkshowet med lidt sang og musik bl.a. fra Sommer i Tyrol, hvor Susse Wold som bekendt havde rollen som Dirch Passers udkårne, Josepha. Akkompagneret af superpianisten Esben Just.

Ide, koncept og udviklet af: Per Andersen, Time2BEntertained

køb billet

Dato

14. dec.

Tags

Foredrag, Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Time2beentertained

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

420,- inkl. gebyr

Dørsalg

-