Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven er festligt og fornøjeligt familieteater.

Dato

18.apr

køb billet

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Dyrene i Hakkebakkeskoven er festligt og fornøjeligt familieteater.

Oplev den prisvindende opsætning, der samler generationerne. Dyrene i Hakkebakkeskoven er festligt og fornøjeligt familieteater baseret på Egners klassiske historie med alle de kendte og elskede sange.
Hakkebakkeskoven er fuld af forskellige dyr. Klatremusen, der elsker musik; Harepus, der bager kager; Den rare Bamsefar; og den lille Morten Skovmus, der bare gerne vil have, at alle skal være gode venner. Dyrene lever i fordragelighed under skovens love. Men noget truer freden. Mikkel Ræv og Peter Pindsvin elsker at spise deres naboer og kun ved at holde sammen – forskelle til trods – kan skovens øvrige dyr klare skærene

Fortællingen handler om nogle af livets største temaer: Om at holde sammen, passe på hinanden – og se styrken i vores forskelligheder. Men selvom temaerne er store, er Pelle Koppels opsætning legende let, humoristisk og fuld af små musikalske mesterværker.

Dyrene i Hakkebakkeskoven præsenteres i samarbejde med Teater V.
Manuskript Thorbjørn Egner. Musik og sange Christian Hartmann og Thorbjørn Egner. Oversættelse Halfdan Rasmussen. Instruktion og bearbejdelse Pelle Koppel.

køb billet

Dato

18.apr

Tags

Musical, Børn, Teater

Koncert start

15.00

Dørene åbner

14.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Siddepladser

Forsalg

125,-/150,-

Dørsalg

150,-/175,-