Husk du skal vise coronapas, når du besøger Bastionen (Børn under 15 år er undtaget)

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

DR Big Band & Den danske sangskat

Hvordan lyder den danske sangskat, når den fortolkes af en japansk-amerikansk komponist og tilsættes den særlige bigband-sound?

Dato

17. mar.

køb billet

DR Big Band & Den danske sangskat

Hvordan lyder den danske sangskat, når den fortolkes af en japansk-amerikansk komponist og tilsættes den særlige bigband-sound?

Miho Hazama præsenterer sit helt eget ’take’ på en samling af vores smukkeste danske sange og salmer – helt uden ord og i tæt samspil med DR Big Band og saxofonist Hans Ulrik.

De danske sange og salmer får os til at mærke vores rødder helt ned i fodsålerne. Vi kan mærke årstiderne, naturen, historien og højtiderne, når vi hører de kendte melodier, som følger os gennem livets mange faser. Men hvordan lyder det, hvis vi lægger den danske sangskat i hænderne på en af vor tids mest spændende internationale jazzkunstnere med rødder på den anden side af kloden?

DR Big Bands chefdirigent Miho Hazama er uddannet som klassisk komponist i Japan og som jazzkomponist i New York. Med sin skarpe pen har hun flettet en ny suite af danske sange sammen specielt til DR Big Band og specielt til denne koncert, som er en enestående chance for at opleve en samling af vores smukkeste melodier på en helt ny måde – og helt uden ord.

På sin rejse ind i den danske musikalske folkesjæl har Miho Hazama haft selskab af DR Big Bands legendariske saxofonist Hans Ulrik, som har hjulpet med at vælge sangene og også er blandt solisterne ved koncerten. Oplev både vemodige toner som ”Jeg gik mig ud en sommerdag”, ”Sig nærmer tiden” og ”Det er hvidt herude” sammen med lyse melodier som ”Jeg er havren” og ”I skovens dybe, stille ro” – alt sammen i nye arrangementer skrevet specielt til de 19 musikere i DR Big Band.

køb billet

Dato

17. mar.

Tags

Musik,

Koncert start

kl. 20.00

Dørene åbner

kl. 19.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Nummererede siddepladser

Forsalg

200,-/250,-/300,- inkl. gebyr

Dørsalg

Fra 225,- inkl. gebyr

Bastionen åbner

kl. 19.00