Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Film: Fænomenet Bruno Gröning

Dokumentarfilm om Bruno Gröning – På sporet af „mirakelhelbrederen“

Dato

16. jun.

gratis

Film: Fænomenet Bruno Gröning

Dokumentarfilm om Bruno Gröning – På sporet af „mirakelhelbrederen“

I mere end 15 år er dokumentarfilmen om „fænomenet Bruno Gröning“ vist i Tyskland, Østrig, Schweiz, ja selv i USA samt talrige andre lande verden over. Filmen dokumenterer de usædvanlige begivenheder omkring denne mand, som medierne beskriver med overskrifter som „Min forstand stod stille, Bruno Gröning helbreder lamme, blinde, stumme …“ Mere end 50 samtidsvidner og helbredte beretter om, hvordan de blev befriet fra sygdomme, og om usædvanlige oplevelser.

Filmens usædvanlige format (ca. 5 timer med to pauser) beror på de meget omfattende beretninger og dokumentationer. Mange af tilskuerne var så berørte efter at have set filmen, at de ikke oplevede at dens ekstraordinære længde var et problem, og at de endda undervejs havde følt en behagelig følelse i deres krop, ligesom en prikkende fornemmelse. Nogle berettede endda om at smerte eller sygdom forsvandt, efter at have set denne film.

Nogle beskriver særlige oplevelser, som f.eks. fru S.P. fra Bremen: „I 2006 så jeg dokumentarfilmen om Bruno Gröning. Jeg lod, fuld af interesse, det jeg så virke på mig, fordomsfri og ubekymret og uden nogen som helst forventninger. Undervejs tænkte jeg dog: ‚Skønt, hvis jeg kunne holde op med at ryge!’ Ligeså overraskende som tanken var kommet, var den også straks forsvundet. Da jeg kom hjem ville jeg ryge en ‚hyggecigaret’, men den smagte mig ikke. Sådan var det også de næste par dage. Først meget senere blev jeg opmærksom på sammenhængen med mit ønske under dokumentarfilmen. Siden da har jeg ikke røget, og heller ikke haft abstinenssymptomer.“

Alle er velkomne og der er fri adgang. Frivillige bidrag modtages med taknemlighed.

Arrangør: Bruno Gröning Vennekredsen
Information: Telefon 2645 1664
Internet: www.bruno-groening-film.org

gratis

Dato

16. jun.

Tags

Debat, Film, Foredrag

Koncert start

13.00

Dørene åbner

12.30

Arrangør

Bruno Gröning Vennekredsen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

Gratis adgang

Dørsalg

Gratis adgang