Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

DICTE & The Diamonds

All Good As it Is

Dato

11.nov

køb billet

DICTE & The Diamonds

All Good As it Is

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. Hun er blevet kaldt ”The Queen of Cool”, og siden sin debut med bandet Her Personal Pain i de allertidligste 90’ere har hun sendt hele ti plader på gaden. Desuden har hun leveret musik til et utal af film, tv-serier og teaterstykker.

Den alsidige kunstner har også ved flere lejligheder indtaget de skrå brædder. Senest har Dicte fortryllet publikum med sine roller i teaterkoncerterne Imagine og American Spirit, ligesom hun de senere år har trukket fulde huse til koncerterne med Claus Hempler.

På tour med nye sange
I januar 2021 udkom et helt nyt Dicte album – det 9. i rækken – med titlen ’All Good as it Is’. Et stort og anmelderrost album som er blevet til sammen med producerne Søren Mikkelsen og Jonas Struck (bl.a. Swan Lee). Mixet af Thomas Alstrup. Den første single med video – ’Can’t be the last’ – er ude. Teitur medvirker også i en duet; ’Seasick’.

Anmelderne er begejstrede: EB; ‘Dicte overrasker…’, Politiken: ‘Dicte har næppe nogensinde sunget med større overblik….’, Weekendavisen: ’Veteranen Dicte slår sit format fast…..’, JP: ’Det er klassisk sangskrivning fra en af landets bedste sangerinder’.

‘All Good as It Is’ er en udgivelse om politisk opvågnen, forgiftet sind, glæden ved livet, sårbarhed, grådighed, grænseløshed, søsyge… Og lidt kærlighed.

10 små nedslag – sange – i det voksne liv:
Livet, med alle dets tilfældigheder.
Livet, der leves for fuld fart, men ind imellem bremses af stopklodser.
Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens erfaringer og åbenbaringer.
Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er.
Og nyde det.

Til koncerterne vil der, ud over de nye sange, også være muligheden for at høre sange fra Dictes seneste udgivelse PERFUME; bl.a. All I Want Is You og Stronger der til dato er en af Dictes mest afspillede radiohit, kun overgået af ny klassikeren If This Is Cool og julesangen Drømte mig en lille drøm. Derudover spiller Dicte sange hun elsker, fra andres sangskatte.

Line-up:
Dicte, voc, gui
Mads Reinhold, gui, kor
Jesper Elnegaard, trommer, kor
Kasper Rasmussen, bas, keys, kor, guitar

køb billet

Dato

11.nov

Tags

Musik

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

200,-

Dørsalg

235,-