Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Kultur og Bobler – Per Vers, Høgsberg, Falch og Mogensen

Vi har samlet et udvalg af Danmarks mest spændende kunstnere til en helt særlig aften med masser af underholdning, musik og inspirerende samtaler

Dato

22. okt.

køb billet

Kultur og Bobler – Per Vers, Høgsberg, Falch og Mogensen

Vi har samlet et udvalg af Danmarks mest spændende kunstnere til en helt særlig aften med masser af underholdning, musik og inspirerende samtaler

Start aftenen med et glas boblende champagne, og oplev smagsprøver fra hele det kunsteriske spektrum og få en helt særlig oplevelse med hjem til Den Store Kulturvarieté!

Aftenens vært er morsomme og elskelige komiker Ane Høgsberg, der guider publikum igennem aftenens program. Du kender måske Ane fra hendes mange roste soloshows eller måske fra Vild med Dans. Denne aften er hun vært og sørger og for hygge og god stemning.

Denne aften kan du opleve:

Per Vers: Impro-rapper
Han er en af Danmarks mest efterspurgte rappere, og har igennem en årrække været frontløber i udforskning og nytænkning af rapmusikken og det danske sprog. Han har rappet i Folketinget så vel som i alle landets lukkede fængsler, holder workshops og foredrag, optræder med spoken-word og teater, har sit eget pladeselskab, er konferencier til mange store events, bl.a. har han været vært på Roskilde Festival hvert år siden 2008.

Mathilde Falch: Sanger
Mathilde Falch er en dansk sangerinde og sangskriver. Hun har udgivet fire albums og en EP. Det fjerde album “Som Børn På Ny” udkom i 2017, der modtog 5 stjernede anmeldelser. Mathilde Falch er en af landest mest aktive livemusikere.

Jonas Mogensen: Komiker
Jonas Mogensen gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris. Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne Grand Danois på TV2, og Er Vi Der Ikke Snart? på TV 2 Zulu, som han selv var manuskriptforfatter på sammen med makkeren Kasper Gross.
Senest har man kunnet opleve Jonas Mogensen i TV2-serien Minkavlerne, som han har skrevet og spiller hovedrollen i.

Med billetten følger et gratis glas champagne

køb billet

Dato

22. okt.

Tags

Foredrag, Komedie, Musik, Socialt, Teater

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18:30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

285,-

Dørsalg

310,-