Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Den Store Kulturvarieté

Vi har samlet et udvalg af Danmarks mest spændende kunstnere til en helt særlig aften med masser af underholdning, musik og inspirerende samtaler

Dato

30. apr.

køb billet

Den Store Kulturvarieté

Vi har samlet et udvalg af Danmarks mest spændende kunstnere til en helt særlig aften med masser af underholdning, musik og inspirerende samtaler

Oplev smagsprøver fra hele det kunsteriske spektrum og få en helt særlig oplevelse med hjem til Den Store Kulturvarieté!

Aftenens vært er morsomme og elskelige komiker Ane Høgsberg, der guider publikum igennem programmet, og sørger for hygge og god stemning. Du kender måske Ane fra hendes mange roste soloshows eller måske fra Vild med Dans.

Denne aften kan du opleve:

Per Vers
Han er en af Danmarks mest efterspurgte rappere, og har igennem en årrække været frontløber i udforskning og nytænkning af rapmusikken og det danske sprog. Han har rappet i Folketinget så vel som i alle landets lukkede fængsler, holder workshops og foredrag, optræder med spoken-word og teater, har sit eget pladeselskab, er konferencier til mange store events, bl.a. har han været vært på Roskilde Festival hvert år siden 2008.

Carsten Bang
Hans karriere som stand-up komiker går helt tilbage til de tidlige 90’ere, hvor han optrådte på det legendariske DIN’s i København og medvirkede i både radio- og TV-programmer. Senere var han bl.a. tekstforfatter og redaktionsmedlem på programmer som ’Rent Fup’ og ’Dusino’ samt vært på ‘5. Halvleg’. I 2016 var Carsten nomineret til Årets TV Vært ved Zulu Awards og i 2018 vandt ’5. Halvleg’ prisen som Bedste Gameshow til Tvprisen.
Bangs bredde som kunstner blev understreget, da han i efteråret 2016 medvirkede i teaterforestillingen ’Dirch’, hvor han spillede den alvorlige rolle som den legendariske teaterdirektør Stig Lommer.

Josephine Park
Josephine Park er prisbelønnet skuespiller og har netop vundet sin anden Robert-pris for sin rolle i DR3 serien “Doggy-Style”. Med roller på både teater, film og tv har Josephine Park slået sit navn fast som en af de største nye stjerner på den danske scene, hvor hun har vist sit store talent i blandt andet DR serien Arvingerne og “The Rain” på Netflix.

køb billet

Dato

30. apr.

Tags

Foredrag, Komedie, Musik, Socialt, Teater

Koncert start

19.30

Dørene åbner

Ca. 20 min før showet

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

285,-

Dørsalg

310,-