Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Den Gamle Julesangskat med Sara Grabow

Sara Grabow, Eva Skipper og Martine Madsen præsenterer alle tiders danske jule-klassikere

Dato

14. dec.

køb billet

Den Gamle Julesangskat med Sara Grabow

Sara Grabow, Eva Skipper og Martine Madsen præsenterer alle tiders danske jule-klassikere

Når julen sig nærmer udkommer den populære trio “Den Gamle Sangskat” med en helt ny jule-CD, og i den anledning tager trioen på turné op til jul med hele det store katalog af danske og udenlandske julesange.

Den Gamle Julesangskat har spillet sammen i seks år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og  ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer. En hyldest til traditioner i fornyelsens skær, og mon ikke der bliver plads til et par af Den Gamle Sangskats egne kompositioner også?

Trioen har også i flere år haft stor succes på “Korsbæk” på Bakken! og Sara Grabow, som er datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange og for nylig turnéret med ham.

Sara har de sidste 10 år også haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerter som bl.a “Come Together”, “Teaterkoncert Beach Boys”
og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt RYTTERIET Live på Bellevue teatret.

køb billet

Dato

14. dec.

Tags

Folkrock, Jazz, Pop, Musik

Koncert start

15.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før koncerten

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

120,-

Dørsalg

145,-