Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Dario Campeotto

Dario Campeottos 60 års Jubilæum

Dato

31. mar.

køb billet

Dario Campeotto

Dario Campeottos 60 års Jubilæum

Gennem de sidste 60 år har Dario Campeotto bevæget sig i utrolig mange sammenhænge: Musicals, film, revyer, kabaret, tv-optræden og et utal af optrædener rundt i landet lige fra solist med landets symfoniorkestre, til underholdning på plejehjem eller ved moster Odas fødselsdag.

Nå ja, så var der naturligvis også det absolutte gennembrud med “Angelique” i 1961, hvor Dario Campeotto blev verdensberømt i Danmark, da han vandt det Danske Melodi Grand Prix i Fredericia. Dario Campeotto blev ikke bare aftenens stjerne, men stjerne for livet – for han er her stadig og har fuld gang i hjulene.

Ved et hurtigt blik på CPR-nummeret, kan man konstatere, at der ikke bare er tale om ét jubilæum for Dario Campeotto i 2019. Faktisk fylder Dario 80 år den 1. februar 2019, men som Dario siger “hvorfor skulle jeg stoppe? Stemmen er der stadig, og det holder mig i gang at komme rundt og optræde – og jeg elsker det!”

Jubilæumsshowet i 2019 byder på både italienske- og danske sangperler som “O Sole Mio” til “I Danmark er jeg født” og naturligvis “Angelique”. Undervejs fortæller Dario ærligt om sit liv, og hvordan det var fra den ene dag til den anden at blive folkeeje, hvor han på de bedste dage dagligt modtog 150 fanbreve. Dario fortæller også om spændende mennesker, han har mødt på sin vej, ligesom han ærligt fortæller om knap så sjove perioder i karrieren. Med på scenen har han pianist Mickey Pless.

køb billet

Dato

31. mar.

Tags

Musik

Koncert start

14.00

Dørene åbner

13.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

175,-

Dørsalg

200,-