Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Danehofgarden

Oplev en fælleskoncert med Danehofgarden og Søværnets Tamburkorps i en smuk forening.

Dato

18. nov.

dørsalg

Danehofgarden

Oplev en fælleskoncert med Danehofgarden og Søværnets Tamburkorps i en smuk forening.

Danehofgarden

Danehofgarden kender de fleste Nyborgensere fra gadebilledet, hvor der ofte spilles marcher. Men Danehofgarden er også kendt fra offentlige og private arrangementer og koncerter, hvor der spilles klassisk- og popmusik. Bandet består af ca. 90 drenge og piger i alderen 7-25 år. Danehofgarden har gennem de seneste år opnået stor succes ved konkurrencer i både ind- og udland. Senest blev det ved DM 2017 til en samlet placering som Danmarks 6. bedste garde. Ved VM 2015 blev garden verdensmestre i disciplinen Open Stage.

Danehofgarden har markeret sig stærkt som en af de største og bedste marching bands i Danmark. Således at de ved de sidste 3 nationale mesterskaber har tilhørt toppen og er nu at regne som en af Danmarks bedste marching bands. Danehofgarden kunne sidste år fejre 60 års jubilæum.

Indøvelsen af musikken forestås af dirigenterne Benjamin Hingebjerg og Mads Lunde

 

Søværnets Tamburkorps

Søværnets Tamburkorps er den Danske flådes orkester. Overgangen fra det traditionelle Tamburkorps til et mere Brass Band inspireret orkester foregik i starten af 1964. I dag består korpset af 21 musikere, der er fastansat på en tidsubestemt kontrakt. Hverdagen bruges på den gamle Flådestation Holmen i hjertet af København, hvor indøvelsen af Musik, sang, march og Tattoo foregår.

Korpset består af messing- og slagtøjsinstrumenter og normalt en enkelt piccolofløjte samt kornetter, flygelhorn, althorn, baryton, euphonium og tuba. Slagtøjet spiller på marchtrommer, bækkener og stortromme, men til koncerter som denne, også på en bred vifte af andre slagtøjsinstrumenter. Repertoiret er som oftest marcher og danske sange, men ved særlige lejligheder byder korpset også på meget andet, som f.eks. klassisk- og popmusik.

Indøvelsen af musikken forestås af Musikdirigent Dennis Andersen. Daglig Leder og ansvarlig for orkestret er Seniorsergent Anders Rasmussen.

dørsalg

Dato

18. nov.

Tags

Akustisk, Big band, Klassisk, Musik

Koncert start

14.30

Dørene åbner

13.30

Arrangør

Danehofgarden

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

ikke muligt

Dørsalg

25,-