Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Comedy Aften

Lasse Rimmer, Frederik Rosgaard & Jacob Wilson

Dato

27. maj

køb billet

Comedy Aften

Lasse Rimmer, Frederik Rosgaard & Jacob Wilson

Comedyklubben har Lasse Rimmer med på holdet, simpelthen fordi han bare er en af de sjoveste i Danmark. Han er en garvet stand-up-komiker, og hans skarpe hjerne og humor har ført ham omkring som vært på adskillige tv- og radioprogrammer gennem tiden også. Lasse forstår at tage de svære ting og gøre dem nærværende og menneskelige, og han tør at dele ud af sig selv, når han står på scenen.

Den vestjyske Frederik Rosgaard havde sin stand-up debut i 2011. I 2013 var han en del af “De Nye Håb” ved Zulu Comedy Galla, og både i 2016 og 2017 var han nomineret til Talentprisen. Frederik er især blevet rost for sin afslappede og hyggelige facon. Med glimt i øjet og et roligt gemyt kan publikum forvente en eftertænksom komiker, der hverken begiver sig ud i det højlydte eller skabende. Til gengæld er Frederik altid nærværende på scenen, og han tager udgangspunkt i både negative og positive sider fra sit eget liv.

Jacob Wilson, aftenens vært, har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Hans talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot. Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit anmelderroste one man show “Live fra Comedy ZOO”, der høstede rosende anmeldelser.

køb billet

Dato

27. maj

Tags

Comedy, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før arrangementet

Arrangør

Comedyklubben & Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

125,-

Dørsalg

150,-