Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Comedy Aften

En aften i herligt selskab med Ane Høgsberg og Anders Fjelsted

Dato

26. feb.

køb billet

Comedy Aften

En aften i herligt selskab med Ane Høgsberg og Anders Fjelsted

Anders Fjelsted: En af Anders Fjelsteds styrker er, at han med mere end 20 år i stand-up har prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang!

Anders gjorde sig i 2011 positivt bemærket med sit forrygende sjove solo-show “Barnligt voksen” – om balancegangen mellem det indre barn, der bare vil ud, og rollen som den voksne mand han i kraft af sit liv som gift og familiefar trods alt er.

Fortsættelsen kom i 2014, hvor Anders fra juni præsenterede sit andet one-man show, “Lige ved og voksen”, om livet som 38-årig, hvor kæresten er blevet til konen, forældrene er blevet bedsteforældre og lejligheden er blevet til hus med have.

Ane Høgsberg: Et forfriskende pust på den danske stand-up-scene – både som en af de få kvinder i branchen men mest af alt på grund af sin gode energi og levende mimik. Med selvironisk distance udleverer hun livet som kvinde af i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! Hun fik nemlig tildelt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla 2016. Ane Høgsberg er i foråret 2017 aktuel med sit første one-woman show “Dårlig Feminist”.

køb billet

Dato

26. feb.

Tags

Comedy

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

120,-

Dørsalg

145,-