Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Comedy Aften

Audrey Castañeda, Jakob Svendsen og vært: Mikkel Rask

Dato

29. jan.

køb billet

Comedy Aften

Audrey Castañeda, Jakob Svendsen og vært: Mikkel Rask

Audrey Castañeda er en legende i dansk comedy og en tornado på en scene. Hos Comedyklubben har vi Audrey med rundt over hele landet for at gøre det, hun gør bedst: At blæse publikum bagover. Hun har deltaget i et utal af film, sketchshows, comedyshows og radio- og tv-shows – hun har været over det hele, og hendes rutine er ikke til at tage fejl af, når hun først lægger salen ned.

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsen fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

Mikkel Rask, aftenens vært, har på få år bidt sig fast i inderkredsen af dansk stand-up. Han er desuden en flittigt anvendt tekstforfatter på tv-comedyprogrammer. Mikkels comedy er kniv skarp, og som en klassisk komiker, tager han udgangspunkt i hans egen krig mod verden omkring ham, med emner og oplevelser vi alle kan nikke genkendende til.

køb billet

Dato

29. jan.

Tags

Comedy, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før arrangementet

Arrangør

Comedyklubben & Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

125,-

Dørsalg

150,-