Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Comedy Aften

Oplev Mikkel Klint Thorius & Jacob Wilson

Dato

21. aug.

køb billet

Comedy Aften

Oplev Mikkel Klint Thorius & Jacob Wilson

Mikkel Klint Thorius er en af de mest efterspurgte komikere i landet lige nu, og han har sit første one man show ”Hvid skyld” på Netflix. Han har været vært ved DM i stand-up 2018, og han kommer i sin stand-up ofte omkring samfundsforhold, overvågning, politik og måske ikke mindst sin egen generation. Mikkel er udstyret med en stor portion selvironi, som han bruger til at behandle sit eget livs begivenheder. Mikkel er tidl. vinder af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, og så har han podcasten Den Ugentlige Podcast med aftenens anden komiker Jacob Wilson.

Jacob Wilson har hærget den danske comedy-scene med sin vanvittige komik og sit strittende kropssprog siden 2002. Wilsons talent for tilværelsens skæve vinkler og evne til at finde den svidende eller sjove bemærkning blev i en årrække dyrket som morgenvært på Radio 100FM. I 2010 gik han primetime som vært på TV2s store underholdningssucces “Bingo Banko” sammen med Simon Talbot.

Jacob Wilson har senest kunnet opleves i sit anmelderroste one man show “Live fra Comedy ZOO”, der blandt andet fik fire hjerter og “teknisk suveræn og rigtig, rigtig sjov” med på vejen af Politiken, samt som stærkt charmerende og satirisk morsom nyhedsvært i TV2s “Live fra Bremen”.

køb billet

Dato

21. aug.

Tags

Comedy, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

120,-

Dørsalg

145,-