Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Comedy Aften

Heino Hansen, Henriette Thuesen og vært: Jakob Thrane

Dato

18. mar.

køb billet

Comedy Aften

Heino Hansen, Henriette Thuesen og vært: Jakob Thrane

Heino Hansen har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumfavorit og nr. 2 i selve finalen. Comedy-fans kender ham også fra de to shows “Heino & Jakobs onemanshow”(2013) samt “Heino i Hegnet”(2016), en udsolgt tour der af Zulu Comedy Festivals anmelder blev belønnet med ordene “en kæmpe succes”.

Henriette Thuesen er en rutineret  komiker, der aldrig tager den på rutinen. Den altid uforudsigelige Henriette Thuesen er et multitalent og en gave at have med hos Comedyklubben. Hun er alt det du forestiller dig om en forstadsfrue over 40, men med et dejligt drej af selvironi og personlig humor.

Jakob Thrane, aftenens vært, er både skuespiller og komiker, og har optrådt til store og små shows i hele landet. Han blev især kendt som en tredjedel af Umage Image, der storhittede med sangen ”Forfest” i 2015, og stadig udkommer med sketches og ny musik. I Jakob Thrane sikres en dygtig komiker, der udstråler kæmpe overskud på scenen og ikke er bange for at tage og føle på stemningen og improvisere. Helt uerfaren er Jakob heller ikke, da han har optrådt siden 2009 og har besteget scener i hele landet.

køb billet

Dato

18. mar.

Tags

Comedy, Socialt

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 20 min. før arrangementet

Arrangør

Comedyklubben & Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

125,-

Dørsalg

150,-