Husk du skal vise coronapas, når du besøger Bastionen (Børn under 15 år er undtaget)

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Chris Minh Doky

& New Nordic Jazz

Dato

21. jan

køb billet

Chris Minh Doky

& New Nordic Jazz

Bassisten og komponisten, Chris Minh Doky har længe arbejdet med kirken, de danske salmer og den danske sangtradition. Bl.a. har han komponeret en højmesse til Københavns Domkirke, indspillet CD ”Danske Salmer” med kendte danske sangere, været solist med Københavns drengekor ved flere messer mv. Derudover danner de danske salmer og den danske lyd naturligvis også et solidt grundlag i hans meget populære jazz trio, New Nordic Jazz.
Efter en succesfuld Danmarksturne i 2018/2019 med mange udsolgte sale, vil Chris Minh Doky tage en pause fra trioen for at skrive ny musik. Men inden da, ønsker han, at slutte ringen og tage New Nordic Jazz hjem til kirken.
Kom og hør den anerkendte bassist med hans succestrio New Nordic Jazz – med et program der hylder den danske sang, de danske salmer og tilegnet kirkerummet.

Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver, har musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere, der bl.a. har budt på Grammy-nomineringer, en række internationale album (bl.a. på det legendariske Blue Note-label), medlemskab af jazzfunk-supergruppen The Electric Nomads, adskillige samarbejder med hans bror Niels Lan Doky, klassiske kompositioner og arbejde med salmer og den danske sangskat i trioen New Danish Jazz samt et ridderkors.

køb billet

Dato

21. jan

Tags

Musik

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

275,-

Dørsalg

305,-