Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg info@bastionen-nyborg.dk +45 65 31 13 13

Camerata Øresund

”Julen rundt om kloden”

Dato

14. dec.

Camerata Øresund

”Julen rundt om kloden”

Forestil dig de triumferende lyde fra pauker og trompeter i åbningskoret af Bachs Juleoratorium eller det jublende Hallelujah kor fra Händels Messias – man kan hævde at de fleste musikelskere ville forbinde disse glade toner med julen og julestemning, men kan en julesang fra Bratislava eller en lille dansesats af den danske barokkomponist Christan Ræhs vække op de samme følelser?
I Camerata Øresunds juleprojekt ”Julen rundt om kloden” præsenterer vi jule(barok)-musik fra flere forskellige lande og udforsker hvordan klangen af jul kommer til udtryk hos kendte og ukendte komponister. Med en musikalsk vandring fra by til by og land til land præsenterer vi instrumentale stykker fra højbarokken side om side med berømte arier og mindre kendt traditionel julemusik.
Har Corellis berømte julekoncert noget til fælles med en julesang af Bellmann? Klinger gammel julemusik fra Syd-Amerika af noget som vi her langt oppe i det kolde Nord forbinder med jul? Hvad end svaret er håber vi at give publikum en skøn oplevelse med smukke, rørende og opløftende juletoner.

Dato

14. dec.

Tags

Klassisk, Musik

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede

Forsalg

125,-

Dørsalg

145,-