Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

BASTIONENS COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Bastionen igen, men vi skal passe på hinanden.

Dato

til 31.okt

gratis

BASTIONENS COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Bastionen igen, men vi skal passe på hinanden.

I forhold til de nyeste Covid-19 retningslinjer kommer her info om de særlige punkter I skal være opmærksomme på, når I går til arrangement på Bastionen, indtil videre gældende frem til d. 31.10.2020:

ALLE Bastionens arrangementer bliver siddende, også selvom de er solgt som ståpladser.
Kapacitet: Store sal + balkon: 250

Dørene åbner mindst 1 time før koncertstart.

Billettering foregår ved hovedindgangen, hvor der samtidig sørges for at dørene er åbne, så der ikke skal berøres håndtag.
Adgang til salen er mulig så snart dørene åbnes, så I hurtigt kan komme ind og finde jeres plads og der ikke opstår trafikprop i foyeren.
Der er håndsprit tilgængelig mange steder i huset.

Vi beder jer generelt om at holde god afstand til hinanden og personalet så vi passer bedst muligt på hinanden, særligt når I står i kø til garderobe og bar.

Personalet vil være til stede og guide jer på plads.
Efter endt arrangement bedes I blive siddende på jeres pladser, iog rejse jer efter de retningslinjer personalet giver jer.
_______________________________________

Ift. krav om mundbind er der d. 23.09 kommet en skrivelse fra politiet om at krav om mundbind ikke gælder ved serveringssteder i forbindelse med bl.a. koncertarrangementer, så dette vil ikke være nødvendigt på Bastionen. Dog lukker Café/bar området  fra kl. 22.00
Læs mere her:
Må der foregå udskænkning/servering på steder, hvor der er et andet hovedformål – f.eks. på kursussteder, hotellobbyer, koncertsale mv.?

“Hvis der serveres mad og drikkevarer eller tobak i et lokale, hvor hovedformålet med lokalet er noget andet end servering af de pågældende varer, herunder hvis der er tale om en hotellobby (logiformål), computercafe (underholdnings/kulturelt formål), koncertsal (kulturelt formål), bankoarrangement i idrætshal (underholdnings/kulturelt formål), bowlinghal (underholdningsformål) mv., så vil muligheden for at købe mad eller drikkevarer til indtagelse i lokalet, ikke i sig selv føre til, at hele lokalet som sådan skal anses for et serveringssted. Hele koncertsalen, lobbyen mv. skal dermed ikke lukke kl. 22, og der er ikke krav om at bære mundbind eller visir i koncertsalen, lobbyen mv., heller ikke i salgsområdet. Der må imidlertid ikke sælges mad, drikkevarer eller tobak til indtagelse i lokalet efter kl. 22”

_______________________________________

NB: der sendes også mails ud til alle billetkøbere med disse retningslinjer få dage før arrangement.

Mvh. Bastionen

gratis

Dato

til 31.okt

Tags

Koncert start

00

Dørene åbner

00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Forsalg

Dørsalg