Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

BASTIONENS COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Bastionen, men vi skal passe på hinanden.

Dato

02.jan

gratis

BASTIONENS COVID-19 FORHOLDSREGLER

Vi glæder os til at byde jer indenfor på Bastionen, men vi skal passe på hinanden.

I forhold til de nyeste Covid-19 retningslinjer kommer her info om de særlige punkter I skal være opmærksomme på, når I går til arrangement på Bastionen i disse dage:

Alle Bastionens arrangementer bliver siddende i resten af 2020, også selvom billetterne oprindeligt har været solgt som ståpladser.

Forsamlingsforbuddet gælder fortsat ikke ved kultur/idræts arrangementer, så ved disse må man fortsat være op til 500 personer, og på Bastionen kan vi under Covid-19 retningslinjer være op til 250 personer siddende i den store sal inkl. balkon.

Dørene åbner som udgangspunkt 1 time før koncert/forestillinges start.

Adgang til salen er mulig så snart dørene åbnes, så du hurtigt kan komme ind og finde din plads og der ikke opstår trafikprop i foyeren. Vi opfordre til at du tager overtøj med ind til din plads.

Personale vil være til stede i salen (iført visir) og guide dig på plads.

Det påbudt at bære mundbind eller visir når man bevæger sig rundt i huset. Dvs. når du ankommer og skal ind til din plads, hvis du skal i baren eller på toilettet mm. Det er ikke påbudt når du sidder ned. Du skal også blive siddende på din plads under arrangementet, men selvfølgelig kan du rejse dig for at gå på toilet mm.

Der må imidlertid ikke sælges drikkevarer til indtagelse i lokalerne efter kl. 22, derfor lukker baren og caféområdet efter pausen eller senest 21.45 ved arrangementer uden pause.

Desværre må man ikke synge med under koncerterne, men vi opfordre til at klappe så højt man kan.

Der er håndsprit tilgængelig mange steder i huset.

Vi beder jer generelt om at holde god afstand til hinanden og personalet så vi passer bedst muligt på hinanden, særligt når du står i kø til bar og toilet.

Efter endt arrangement bedes du blive siddende på din plads, og rejse dig efter de retningslinjer der gives af personalet.
Mvh. Bastionen

_______________________________________

NB: der sendes også mails ud til alle billetkøbere med nyeste retningslinjer få dage før arrangement.

 

gratis

Dato

02.jan

Tags

Koncert start

00

Dørene åbner

00

Arrangør

Bastionen

Pladser

-

Forsalg

-

Dørsalg

-