Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 65 31 13 13

Band Dylan

Dylan på Bastionen – (så godt som)

Dato

25. okt.

køb billet

Band Dylan

Dylan på Bastionen – (så godt som)

Hvad er der med ham der Bob Dylan?

Man hører ham sjældent i radioen, og hvem er han egentlig, og hvad går han og laver, og findes han i det hele taget endnu?

Svaret er: Ja, absolut, heldigvis, Bob Dylan lever skam i bedste velgående, og i en alder af 78 turnerer han stadig verden rundt på sin Never Ending Tour, han udgiver fortsat endeløse mængder af musik, skriver til stadighed nogle af verdens bedste sange, og for et par år siden modtog han jo Nobels litteraturpris – undtagen: han kunne ikke overtales til at tage op og hente den!

Men Dylan er et geni og et mysterium, uden tvivl en af vor tids vigtigste kunstnere, og helt indiskutabelt den største nulevende sangskriver – tænk bare på Blowing in the Wind, Like a Rolling Stone, Mr. Tambourine Man og Knocking on Heavens Door.

Det er som regel noget nær umuligt at skaffe billetter til mandens koncerter, men nu er chancen der – ikke for at opleve his Bobness selv live, men det er tæt på: Landets måske mest intense Dylan-fortolkere, Band Dylan, kommer fredag d. 25 oktober til Bastionen med deres helt personlige bud på Dylans musik, hans historie og alle hans op- og nedture gennem 60 år som scenekunstner. Der bliver ikke bare tale om en koncert med nogle af Dylans mest elskede numre, men et fascinerende koncert-foredrag, hvor den livslange dylanolog Thomas Ubbesen, som fortæller, opruller historien om Bob Dylans dramatiske liv, kunst og karriere.

Band Dylan er Michael Christoffersen, sang og guitar, Stefan Borum, keyboards, Keld Holse, trommer, Bjarne Hansen, bas – og Thomas Ubbesen, fortælling og mundharpe.

køb billet

Dato

25. okt.

Tags

Blues, Country, Folkrock, Rock, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

20 min. før koncerten

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

165,-

Dørsalg

190,-

Tilkøb af tapas

125,-