Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Baby It’s Cold Outside – Julekoncert m. Veronica Mortensen & Niels HP

To sæt med to af Danmarks mest markante stemmer i julehumør

Dato

10. dec

køb billet

Baby It’s Cold Outside – Julekoncert m. Veronica Mortensen & Niels HP

To sæt med to af Danmarks mest markante stemmer i julehumør

VERONICA MORTENSEN og NIELS HP er to af Danmarks mest markante stemmer inden for jazz og soul genren. De har begge evnen til at skabe nærvær og magi, og er ofte blevet opfordret til at optræde sammen. Med denne julekoncert, bliver der budt på en sjælden mulighed for at høre de to enestående solister fra samme scene. Efter forrige års udsolgte koncerter rundt om i landet, vil de atter i år synge sig igennem deres personlige favorit julesange, der består af julens bedste klassikere krydret med oversete perler. I selskab med tre forrygende musikere fra den danske jazzscene på hhv klaver, trommer og kontrabas, lægger Veronica Mortensen og Niels HP op til en hjerte- og julevarm koncert, hvor musikaliteten og nærværet er i højsædet.

Uddrag fra koncertanmeldelse af Kurt Baagø:
“…de må være ét af landets allerbedst swingende og syngende ægtepar, jazzsangerinden, Veronica Mortensen og soulsangeren, Niels HP”.
“At opleve dem swinge og sjæle sig gennem to sæt jule-standards m.m. og blive smittet af deres strålende smil og humør, så ved jeg ikke, hvad man skal være gjort af, for ikke at ramme den gode gammeldags julestemning”.
”Veronica M og Niels HP klæder bare hinanden SÅ godt, på alle måder”.

Få en smagsprøve på koncerten her!

VERONICA MORTENSEN har udgivet 5 albums i eget navn og har gennem årene spillet en lang række koncerter i både ind- og udland, samt gæsteoptrådt i et utal af Big Bands (Aarhus Jazz Orchestra, Bohuslän Big Band, DR Big Band m.fl). Hendes evner som sangskriver er blevet hædret af komponistforeningen Danske Populær Autorer og hun har i en årrække samarbejdet med bassist og hjerneforsker Peter Vuust ifm med deres 3 vokaludgivelser. www.veronica.dk

NIELS HP er tidligere forsanger i det legendariske danske funkband “Ridin’ Thumb”. Hans anmelderroste albums “Promises of Rain” og “Bumpy Road” med egne kompositioner, er
omdregningspunktet når han jævnligt turnerer med eget orkester. Sideløbende optræder han jævnligt som solist med forskellige ensembler, såsom DR Bigband, Tivolis Late Night Orchestra m.fl.
www.nielshp.com

LineUp:
Veronica Mortensen & Niels HP – vokal
Calle Brickman – piano
Anders Fjeldsted – bas
Rasmus Lund – trommer

køb billet

Dato

10. dec

Tags

Musik,

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

195,-

Dørsalg

225,-