Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Artigeardit

IDIOT - albumtour 2020

Dato

15. okt.

køb billet

Artigeardit

IDIOT - albumtour 2020

Efter 2 udsolgte koncerter hvor Artigeardit væltede Aarhus og København er ungdomspoeten nu klar til at indtage hele Danmark og ikke mindst Bastionen.

’Vi har alle en idiot i os – dette er fortællingen om min’. Artigeardits studiealbum ’IDIOT’ har allerede streamet over 10 millioner gange og modtaget store roser fra en lang række medier. På baggrund af det nye album tager Artigeardit på sin første Danmarksturné.

På det nye album finder man blandt andet singlerne ’Lov Mig 1 Ting – som er strøget til tops hos DR P3 – samt ’Gothersgade’ og titelnummeret ’IDIOT’ featuring Karl William, og med sange som ‘Del Af Mig’, ’Joggingsæt’, ’Airbag’ og ’Lov Mig 1 Ting’ har den unge Artigeardit bevist, at han kan lave stærke numre, som både virker hos sit trofaste publikum og de nytilkommende lyttere.

Artigeardits seneste singler sætter sig fast i publikums bevidsthed hurtigere end nogensinde. Både lyrisk, poetisk og musikalsk er Artigeardit en af de mest spændende stemmer på den danske urbanscene lige nu, og Soundvenue spår for 2020, at Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga.

køb billet

Dato

15. okt.

Tags

Hip Hop, Pop, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 30 min. før koncertstart

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser

Forsalg

175,- inkl. gebyr

Dørsalg

200,- inkl. gebyr