Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Amazing Christmas

Danmarks smukkeste julekoncert

Dato

18. dec.

køb billet

Amazing Christmas

Danmarks smukkeste julekoncert

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald.

Publikum vil opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer.

De tre sangerinder akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, som ind imellem assisteres af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund.

køb billet

Dato

18. dec.

Tags

Jazz, Klassisk, Soul, Musik

Koncert start

20.00

Dørene åbner

Ca. 30 min. inden koncertstart

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

250,- inkl. gebyr

Dørsalg

275,- inkl. gebyr