Husk du skal vise coronapas, når du besøger Bastionen (Børn under 15 år er undtaget)

Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Alex Vargas

Alex Vargas på Danmarksturné med nye sange

Dato

27. jan.

udsolgt

Alex Vargas

Alex Vargas på Danmarksturné med nye sange

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene.

Som blot 16-årig flyttede Alex Vargas til London for at arbejde dedikeret med musikken. Med knofedt og kreativitet har han på ganske kort tid markeret sig som en af Danmarks ypperste artister. Det rullede for alvor hurtigt for den unge Alex Vargas, da han udkom med stærke singler som ‘Giving Up The Ghost’, ‘Till Forever Runs Out’, ‘Solid Ground’, ‘Higher Love’ og monsterhittet ‘Shackled Up’. Sidenhen har han spillet udsolgte koncerter landet over, åbnet Blue Stage på NorthSide, dækket skovbunden på Smukfest med festivalgængere, turneret verden rundt og fået massiv airplay. Med andre ord er Alex Vargas på ganske kort tid gået fra at spille for omtrent 100 mennesker på Idealbar til at fylde Royal Arena med 6000 koncertgængere og sin himmelstræbende vokal.

Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.

OBS: det er IKKE muligt at få ombyttet sin billet fra ståplads til siddeplads.

udsolgt

Dato

27. jan.

Tags

Musik,

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

Ståpladser & siddepladser på balkon

Forsalg

Ståplads: UDSOLGT. Siddeplads: 395,- inkl. gebyr

Dørsalg

-