Bastionen Nørrevoldgade 63 5800 Nyborg bastionen@nyborg.dk +45 6531 1313

Gode råd

Vi har åbent i caféen/baren fra 1 time før et arrangement. Dørene til salen åbner minimum 20 minutter før et arrangement begynder.

Kom i god tid, der kan ved store events være travlt ved billetsalg og –kontrol.

Du kan altid komme ned i gear inden et arrangement i vores hyggelige café.

Hold øje med sæsonbrochuren – den udkommer to gange årligt.

Rygere: Vi er et røgfrit hus - tobaks–nydere henvises til udendørsarealet ved hovedindgangen.

I caféen kan du købe snacks og drikkevarer. Der kan til teaterforestillinger forudbestilles drikkevarer til pausen – så henter du blot dine drikkevarer ved det opstillede bord i foyeren.

Pauser: Hvis der er pause indlagt, står det oftest her på hjemmesiden. Den varer typisk 15-20 minutter.

Praktisk info

Billetter

Billetter til Bastionens arrangementer kan købes her på vores hjemmeside. Nogle af vores arrangementer er også til salg på Billet.dk og ved Stiften Fordele.

Billetsalg

Du kan købe gavekort og billetter til alle vores arrangementer her på hjemmesiden.

Vi har ikke længere fysisk billetsalg på Bastionen, men hvis du har brug for hjælp til at købe billetter eller gavekort så kan du få hjælp og købe fysiske billeter på Nyborg Bibliotek, du kan se åbningstider her: nyborgbibliotek.dk

Gavekort

Har du brug for hjælp med at købe eller anvende dit gavekort, er du velkommen til at skrive til os på bastionen@nyborg.dk eller ringe på 6531 1313. Telefonen er åben tirsdag-torsdag kl. 12.30-16.00, men vi kan være optaget af arrangementer i huset.

Handicap

På P-pladsen ved voldgraven, har vi to handicapvenlige p-pladser. Herfra kan du komme ind via rampe. I foyeren er der et handicaptoilet samt elevator til 1. og 2. sal.

Vi har et begrænset antal kørestolspladser, som kun kan bestilles via mail eller telefon. Kontakt os på bastionen@nyborg.dk eller tlf. 6531 1313 (tirs.-tors. 12.30-16.00).

Ledsagerbilletter kan hentes gratis til alle vores arrangementer. En ledsagerbillet er KUN gyldig ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort.

Parkering

Der er mulighed for parkering på 3 sider af Bastionen. Der er desuden kun 500 meter til Banegårdens og Cirkuspladsens mange P-pladser.
På kortet herunder kan du se de markerede P-pladser.

Find vej

Med tog – der er knap 500 meter fra Nyborg Station til Bastionen. Gå lige ud fra stationen, lige over i rundkørslen og så ligger vi på højre side. Du kan se ruten på kortet herunder. Det er nemt og hurtigt!

I bil - hvis du vil parkere direkte ved Bastionen kan du taste "Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg" ind i din GPS.

Og hvis du vil parkere ved stationen kan du taste "Banegårdsalleen, 5800 Nyborg" ind i din GPS.

Find vej og parkering

Salsplan