Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

The Quiggs

Anekdoter fra nær og fjerne, skønne vokalharmonier, autenticitet og initimitet pryder koncerterne med folkmusik-duoen, The Quiggs.

Dato

12. Apr. 2018

The Quiggs

Anekdoter fra nær og fjerne, skønne vokalharmonier, autenticitet og initimitet pryder koncerterne med folkmusik-duoen, The Quiggs.

“The Quiggs” er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Stephen og Pernille Quigg. Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og tidligere medlem af den legendariske skotske folkemusik gruppe “The McCalmans”. Gruppen gæstede Danmark igennem mange år, helt op til bandet’s ophør i 2010. Herefter vedligeholdt Stephen forbindelsen til Danmark og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver. Stephen og Pernille deler en fælles fornemmelse for folkesangen’s tradition og fortsætter med at turnere i Danmark, Tyskland og Holland med stor success. Kombinationen af de to stemmer i tæt harmoni i både traditionelle og nyskrevne sange krydret med anekdoter og et strejf af humor har vundet stor ros fra både publikum og arrangører p.g.a. dens afvekslende karakter og mange fine nuancer. En koncert med “The Quiggs” er en chance for at høre folkesang og musik i dens oprindelige form – simpel og udtryksfuld, smukke harmonier, og sange der søger publikum’s deltagelse.

“The Quiggs”udgav i 2015 CD’en “River of Time” som modtog fine anmeldelser og blev spillet i flere radioprogrammer i BBC og andre stationer i Europa. I Marts 2017 udkom deres nye CD “Seeds I didn’t Sow”, der fornylig blev valgt til ugen’s album i Glasgow’s Celtic Music Radio, og som allerede er blevet omtalt i Folkradio.uk således:“Unquestionably one of the best folk albums of the year.”

Dato

12. Apr. 2018

Tags

Akustisk, Folkemusik, Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18:30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

100 kr

Dørsalg

125 kr