Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

Mik Schack & HP Lange – ølsmagning

Journalisten Mik Schack er kendt fra bl.a. tv programmet "Hjemmeservice" på DR2 og DK4.

Dato

13.10.17

Mik Schack & HP Lange – ølsmagning

Journalisten Mik Schack er kendt fra bl.a. tv programmet "Hjemmeservice" på DR2 og DK4.

Her fortæller han underholdende om sit syn på mad, øl og smagsløg. Publikum skal ikke kun lytte, men også smage 5 specielt udvalgte øl. Med kontante meninger vil Mik fortælle os, hvorfor “Øl viser vejen” eller “Øl er gud”. For der skal ikke herske tvivl om, at han er vild med øl.

 

Mik Schack holder jævnligt foredrag om hans kendskab og kærlighed til god øl, så hvorfor ikke kombinere det med en ølsmagning – og så slutte det hele af med koncert med bluesmusikeren HP Lange med bassisten Paul Junior – og selvfølgelig Mik Schack på vaskebræt.

HP Lange tilbragte i 90’erne tid i USA, hvor han dyrkede den akustiske, rå og upolerede roots tradition indenfor bluesmusikken og spillede i New Orleans’ klubber sammen med store bluesnavne som Kenny Brown, R.L. Burnside, Junior Kimbrough og John Mooney . Det har gjort ham til én af landets mest erfarne delta blues musikere og sammen med bassisten Dave Stevens og Mik Schack på vaskebræt, vil HP Lange underholde med sange fra det store bagkatalog.

Pressen skriver:

 

“52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.”

Thomas Treo, ekstrabaladet
“Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.”

Claus H Larsen, Root zone
Alt i alt – en forrygende aften med masser af øl og masser af bluesmusik på Bastionen

 

Dato

13.10.17

Tags

Blues, Soul, Comedy, Foredrag, Musik, Socialt

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

240

Forsalg

235 inkl gebyr og ølsmagning

Dørsalg

260