Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

Lunau Sund + Eva Hillered

Nyd en aften med nordisk musik!

Dato

8. sep.

Lunau Sund + Eva Hillered

Nyd en aften med nordisk musik!

Lunau&Sund specialiserer sig i en smuk blanding af den nordiske vise- og sangskrivningtradition mixet med folk og Americana. Man kan kalde stilen Nordicana.

Lunau&Sunds klangunivers er gennemsyret af en eftertænksom nordisk melankoli, som understøttes af deres fine, dansksprogede tekster, der på poetisk vis bevæger sig igennem eksistentielle emner, naturen og samfundet med en velreflekteret og smittende ro.

Trine Lunau synger og spiller harmonika, Peter Sund spiller guitar og synger. De to har spillet og skrevet musik sammen i mere end 17 år og som duo er sammenspillet og indfølingen med hinanden i særklasse. Koncerterne er bygget op med sang og akustisk guitar i centrum og musikken bliver suppleret af nærværende fortællinger og anekdoter fra duoens liv og de historier som teksterne tager afsæt i.

Eva Hillered

I follow my 3 passions: I´m a grammynominated artist & songwriter and a singing & songwritingcoach.

Eva Hillered er en svensk singer-songwriter med en vidundelig country-stemme, som rummer både alvor og humor. Hun er medfølende, ligetil, ærlig, jordnær og hjertevarm i sine udgivelser og det kommer virkelig til sin ret, når man oplever hende live.

Det føles som om Eva Hillered fandt et hjem i den svenske blues og med sit sande personlige udtryk risikerer hun aldrig, at ende i genrens trivielle mainstream.

Nu aktuel med hendes ottende solo album New Me.

 

 

 

Dato

8. sep.

Tags

Musik

Koncert start

19.30

Dørene åbner

18.30

Arrangør

Bastionen

Pladser

Unummererede

Forsalg

50,-

Dørsalg

75,-