Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

Kristian Lilholt

Lilholt, Virenfeldt & Jørgensen

Dato

26. okt.

Kristian Lilholt

Lilholt, Virenfeldt & Jørgensen

Kristian Lilholt besøgte Bastionen for første gang i efteråret 2017 med sit musikalske foredrag i Højskoleforeningens regi. Der var stort fremmøde, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen aha oplevelse, og Kristian lovede at komme tilbage og spille en ‘rigtig’ koncert med sin trio.

Og det løfter holder han nu. Kristian Lilholt, Ida Friis Virenfeldt og Lasse Jørgensen kommer og giver koncert fredag den 26. oktober kl. 20.

Lilholt, Virenfeldt og Jørgensen er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik – både sangene og instrumentalmusikken. Også nogle af LAND sangene vil trioen spille i sync til LAND filmene denne aften.

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneskemusik. Hans seneste udgivelse – dobbeltalbummet ‘2016’ – indeholder både nye sange og ny instrumentalmusik nedfældet i en 40 siders rigt illustreret bog.

Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau – fra de første vinylplader i 80’erne med fejende flot rockmusik, over 90’ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00’ernes sange både på dansk og engelsk, til de nyeste store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film, STILLE FLYDER LIVET: en bys historie fra istid til nutid, hvor musik, dans, historiefortælling, film, stills og projektorkunst på bygninger smeltede sammen til en forrygende helhed, og ‘liggestolskoncerterne’ KUR UDEN ORD.

Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits.

Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på. Tiden flyver afsted i godt selskab under mottoet: ‘kommunikation i øjenhøjde – musik med højt til loftet’.

Dato

26. okt.

Tags

Koncert start

20.00

Dørene åbner

19.00

Arrangør

Bastionen

Pladser

100

Forsalg

175 inkl. gebyr

Dørsalg

200