Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

Henning Stærk (Ny dato)

Stærk spidser støvlerne! En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”.

Dato

06.11.17

Henning Stærk (Ny dato)

Stærk spidser støvlerne! En af dansk rocks mest kendte, elskede og respekterede sangere er stadig på ”The Never Ending Tour”.

Siden 1965 har han gjort landevejene usikre med sine spidse læderstøvler, og hans karriere har budt på så bemærkelsesværdige højdepunkter som en 2. plads i Danmarksmesterskabet i pigtrådsmusik i 1967, medlemskab i grupper som Spillemændene, Gnags og Hounddog Allstars, og en lang solokarriere som har resulteret i 3 platinplader, 4 guldplader, 1 grammy, 1 filmrolle og ikke mindst over 3000 koncerter, som har bragt ham vidt omkring (udover enhver krog af Danmark inkl. Færøerne og Grønland) også til Austin, Texas og Nashville, Tennessee (USA), England, Tjekkoslovakiet, Tyskland, Schweiz, Frankrig, Norge og Sverige).

Og netop Henning Stærks liveoptræden er grunden til, at publikum bli’r ved med at valfarte til hans koncerter for at opleve en showman, som udover en smittende veloplagthed og et altid brændende ønske om at skabe en fællesoplevelse omkring musikken, også byder på stor indlevelse i de smægtende ballader og en mikrofonsvingende fandenivoldskhed, som udtryk for den anarkistiske urkraft i Rock ’n’ Roll musikken, der altid har været en ledetråd i hans karriere.

Ved sine koncerter øser Henning gavmildt af sit store repertoire. Udover sange fra hans seneste højt roste CD ”Old Time Rocker” bli’r der selvfølgelig også lejlighed til at høre de sange, han har gjort til elskede klassikere, som f.eks. ”Sweetheart”, ”Cheque Book” og ”Fire”. Kedeligt bli’r det i hvert fald ikke! Og med til at skabe den gode stemning er Henning Stærks fremragende liveband.

Dato

06.11.17

Tags

Akustisk, Rock, Soul, Musik

Koncert start

20:00

Dørene åbner

19:00

Arrangør

Bastionen

Pladser

600

Forsalg

220 eks gebyr

Dørsalg

220 eks gebyr