Bastionen
Nørrevoldgade 63
5800 Nyborg

info@bastionen-nyborg.dk
+45 65 31 13 13

Ann-Mette Elten · Duo

Alle dem vi kender - og nogle overraskelser er med

Dato

7. okt.

Ann-Mette Elten · Duo

Alle dem vi kender - og nogle overraskelser er med

Vi glæder os til endnu en dejlig eftermiddagskoncert i samarbejde med ældresagen. Udover Ann-Mettes fantastiske stemme, er der kaffe/te og kage i pausen inkluderet i koncerten.

Sammen med På Slaget 12 bragede hun i 1987 igennem med ”Hjem til Århus”, der i dag for længst er blevet til en evergreen. Senere kom sange som ”Ude på det blå ocean”, Ta’ kæresten i hånden” og ”Jeg elsker dig som vinden blæser” samt de 4 succesfulde Let’s Dance albums.

Ann‐Mette debuterede som solist i 1999 med albummet ”Refrain”, der indeholdt klassikere fra gamle dage som f.eks. ”Hele ugen alene” og ”Tak for alle kyssene” og trods adskillige advarsler om, at det aldrig ville kunne lykkes at genfortolke gamle Giro 413 klassikere, solgte hun over 80.000 eksemplarer af albummet.

I november 2012 tog Ann‐Mette et højst uventet skridt og udgav albummet ”Adagio ‐ 12 klassiske sange” med et udvalg af nogle af de helt store og populære sange fra det klassiske repertoire som f.eks. Puccinis O Mio Babbino Caro og Nessun Dorma. Albummet blev indspillet i Rudolfinum‐koncertsalen i Prag sammen med Prag‐Philharmonikerne og udløste en guldplade for over 13.000 solgte eksemplarer. hvilket i Danmark anses for at være et meget stort antal for et rent klassisk album.

Ann‐Mette har i alt udgivet 6 solo‐albums og kunne i 2011 fejre 25 års‐ jubilæum med På Slaget 12. Hun har som solist og sammen med På Slaget 12 solgt mere end 1 million albums.

Dato

7. okt.

Tags

Akustisk, Klassisk, Pop, Musik, Socialt

Koncert start

14.00

Dørene åbner

13.30

Arrangør

BASTIONEN og Ældresagen

Pladser

Unummererede siddepladser

Forsalg

245 inkl kaffe/te og kage i pausen

Dørsalg

270